02 / 05 / 2024

Yabancı şirketler "Yok" demişti! O kuyudan petrol fışkırdı

Yabancı şirketler

Daha önce Bakan Dönmez'in duyurduğu Adana'daki petrol keşfiyle ilgili bir gelişme yaşandı. Yabancı şriketlerin yıllar önce bölgeye gelip, "Burada petrol yok" dediği öğrenildi. 



Köyde daha 14 kuyu açılacak. Bunun üzerine Sezgin, "Bu bölgeye tırlarla malzeme geliyor. Burada büyük büyük bir şeyler olmasa gelemezdi. Ben çocukken 1967 yıllarında yabancılar geldi, 20-30 metrelik kuyu açtıktan sonra "Burada bir şey yok" deyip gittiler. Ancak en sonunda memlektimizin insanı petrolü buldu. Burada mutlaka petrol var. Yabancı tabi burada sana para kazandırmak. Türkiye'nin kalkınması para sahiplerinin elini eteğini çekmesi demek. Sen muhtaç olursan yabancı gelip buradan para kazanacaktır. Sen de yarı aç yarı tok öylece kalırsın" ifadelerinde bulundu.

https://emlakkulisi.com.tr/dev-sirketten-10-milyon-dolarlik-yatirim-100-kisiye-100-bin-dolar/711022

https://emlakkulisi.com.tr/altinda-bomba-patladi-bu-rakamlari-goren-de-duyan-da-inanamadi-altini-olanlar-ve-altin-almak-isteyenler-dikkat/710989


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön