04 / 05 / 2024

Yalova Parkomat ihalesi 4 Şubat'ta!

Yalova Parkomat ihalesi 4 Şubat'ta!

Yalova Belediye Başkanlığı tarafından, 14 adet cadde ve sokakta toplam 811 araç kapasiteli araç park-parkomat uygulaması işi ihale edilerek 3 yıllık süre için kiralanacak. Yıllık kira bedeli 1 milyon 20 bin TL+KDV olarak belirlenen ihale 4 Şubat'ta yapıla




Yalova Belediye Başkanlığından:


Madde 1 - İhalenin konusu ve şekli

Yalova Belediyesi imar sınırları içerisindeki 14 adet cadde ve sokakta toplam 811 araç kapasiteli araç park-parkomat uygulaması işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine istinaden Kapalı Teklif Usulü ile (Arttırma) ihale edilerek 3 yıllık süre için kiralanacaktır.

Madde 2 - İhalenin muhammen bedeli

Kira konusu araç park-parkomat uygulaması işinin yıllık muhammen kira bedeli 1.020.000.- TL + KDV olup, artırım bu bedel üzerinden yapılacaktır

Madde 3 - Geçici ve kati teminat miktarı

İhalenin geçici teminatı 91.800.-TL olup, kati teminat ihalede gerçekleşen bedelin 3 yıllık tutarı üzerinden % 6'dır. Geçici veya kesin teminat olarak Tedavüldeki Türk Parası, Bankalar ve özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler.

Madde 4 - İhale tarihi, saati ve yeri

İhale 04.02.2015 Çarşamba günü saat 14.00’te Yalova Belediyesi Encümen Salonu Süleymanbey Mahallesi İstiklal Cad. No: 29 adresinde yapılacaktır.

Madde 5 - İhaleye katılabilme şartları

A - Gerçek kişilerde aranacak şartlar:

a) Kanuni ikamet göstermesi

b) Nüfus cüzdan fotokopisi (TC Kimlik No olacak)

c) Noter tasdikli imza beyannamesi

ç) Türkiye'de tebligat için adres göstermesi (varsa telefon ve faks numarası, elektronik posta adresi)

d) İhale konusu işi elektronik el aletleri ile yapacağına dair taahhütname

e) Devlet ihalelerinden yasaklı olmadığına dair yazılı beyan

B - Tüzel kişilerde aranacak şartlar:

a) Türkiye'de tebligat için adres göstermesi (varsa telefon numarası, elektronik posta adresi)

b) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya benzeri bir makamlardan, 2013 yılı içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli sureti ile tüzel kişiliği noter tasdikli imza sirküleri.

c) İhale konusu işi elektronik el aletleri ile yapacağına dair taahhütname

ç) Devlet ihalelerinden yasaklı olmadığına dair yazılı beyan

C - Gerçek ve tüzel kişilerde aranacak ortak şartlar:

a) Geçici teminata ait alındı belgesi

b) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına ihaleye katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi

D - Ortak girişim olması halinde aranacak şartlar:

İsteklilerin ortak girişim olması halinde; ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri (A) ve (B) bentlerinde istenilen belgeleri vereceklerdir.

Ayrıca bu şartnameye uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklık sözleşmesini vermeleri gerekmektedir. (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)

Madde 6 - Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Süleymanbey Mahallesi, İstiklal Caddesi No: 29 YALOVA adresinde ücretsiz olarak görülebilir ve 500 - TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları zorunludur.

Madde 7 - İhaleye katılmak isteyenlerin şartnamede belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarım ihale günü, saat 12.00’ye kadar makbuz karşılığında Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü İstiklal Caddesi No: 29 Yalova adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Madde 8 - Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.

İlan olunur.

322/1-1


Geri Dön