18 / 05 / 2024

yalova araç otopark ihalesi

yalova araç otopark ihalesi

Yalova Belediye Başkanlığı tarafından, 14 adet cadde ve sokakta toplam 811 araç kapasiteli araç park-parkomat uygulaması işi ihale edilerek 3 yıllık süre için kiralanacak. Yıllık kira bedeli 1 milyon 20 bin TL+KDV olarak belirlenen ihale 4 Şubat'ta yapıla

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Müteahhit taahhüt ettiklerini yerine getirmezse dava açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemizdeki kapalı araç otoparkı yetersiz. İnşaat şirketi satış esnasında otopark yeri göstermiş. Yerler tapuya kaydedilmemiş. Otopark yeri tahsisi inşaat firmasının yönetim planına göre hâlâ geçerli midir?' sorusunu cevapladı.

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

Kocaeli'de 497 araçlık 7 katlı otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediliyor. Proje 497 araç kapasitesine sahip olacak.

İBB’den Ataşehir'e 615 araçlık otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir’de yaklaşık 14 dönümlük arazi üzerine 32 derslikli okul, arazinin altına da 615 araçlık zeminaltı otopark inşa ettiriyor.

Pendik'e 560 araçlık otopark müjdesi!

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Kocaeli'deki 310 araçlık otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi yanında inşa edilen 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

İzmir Menemen'e hurda araç otoparkı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan hurda sorununa kalıcı çözüm için Menemen’de 18 bin 349 metrekarelik alanda Hurda Araç Otoparkı inşa ediyor.

yalova araç otopark ihalesi Haberi

yalova araç otopark ihalesi


Yalova Belediye Başkanlığından:


Madde 1 - İhalenin konusu ve şekli

Yalova Belediyesi imar sınırları içerisindeki 14 adet cadde ve sokakta toplam 811 araç kapasiteli araç park-parkomat uygulaması işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine istinaden Kapalı Teklif Usulü ile (Arttırma) ihale edilerek 3 yıllık süre için kiralanacaktır.

Madde 2 - İhalenin muhammen bedeli

Kira konusu araç park-parkomat uygulaması işinin yıllık muhammen kira bedeli 1.020.000.- TL + KDV olup, artırım bu bedel üzerinden yapılacaktır

Madde 3 - Geçici ve kati teminat miktarı

İhalenin geçici teminatı 91.800.-TL olup, kati teminat ihalede gerçekleşen bedelin 3 yıllık tutarı üzerinden % 6'dır. Geçici veya kesin teminat olarak Tedavüldeki Türk Parası, Bankalar ve özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu...