17 / 05 / 2024

Yapı Kredi Worldcard’ı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Yapı Kredi Worldcard’ı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Bankalar düzenlediği kampanyalarla hem mevcut müşterilerini sevindiriyor hem de yeni müşteri kazanmayı amaçlıyor. Yapı Kredi de bu kapsamda, Worldcard’ı olan müşterilere özel bir kampanya düzenleyerek kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesabına tam bin lira yatırılacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • World Mobil kampanyası çerçevesinde 16 Mayıs-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Wcollection mağazalarından ve wcollection.com.tr internet sitesinden gerçekleştireceğiniz  peşin ya da taksitli 3 bin lira ve üzeri alışverişinize 300 lira, 7.500 lira ve üzeri alışverişlerinize bin lira Worldpuan kazanılmaktadır.

  • Puan kampanyasına sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile gerçekleştirilen işlemler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan maksimum bir defa puan kazanabilir.

Yapı Kredi Worldcard’ı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

  • Kampanya çerçevesinde ek kartlar ile gerçekleştirilecek işlemlerden da puan kazanılmaktadır. Kampanya kapsamında hak edilen puan yüklemesi ise asıl karta yapılmaktadır.

  • Kampanya sürecinde ürün iadesi ve buna benzer sebepler yüzünden kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır.

  • Yapılan işlemler sonucunda hak edilen puanlar www.vakkorama.com.tr internet sitesinde yapılacak alışverişlerinde kullanılamayacaktır.

  • Kampanyaya katılmak için iPhone ya da Android akıllı cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmesi gerekmektedir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak için “Kampanyalar” alanındaki söz konusu kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.

  • Kampanya çerçevesinde hak edilen Worldpuan'lar 7 Haziran 2023 tarihine kadar hesaplara yüklenecektir. Kazanılan puanların son kullanım tarihi 6 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan puanlar 7 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

MSB’de çalışmak isteyenlere müjde! Tamı tamına 30 bin 62 personel alınacak!

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Emekliye kademeli zam atağı! Zam tablosu netleşti!

 


Geri Dön