28 / 05 / 2024

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Başvuran ve şartları karşılayanlara anında 700 TL para verilecek!

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Başvuran ve şartları karşılayanlara anında 700 TL para verilecek!

Ramazan ayı için özel olarak belirlenmiş 700 TL tutarındaki gıda yardımı için bakanlık tarafından kaynak sağlandı. İhtiyaç sahibi olan kişiler, bu yardımdan yararlanmak için hemen başvuruda bulunabilirler.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların hayatını bir nebze olsun kolaylaştırmak amacıyla yeni bir destek ödemesi duyurusu yapıldı. Bu destek kapsamında, vatandaşlara 700 TL tutarında bir ödeme yapılacak ve başvuru işlemleri PTT aracılığıyla gerçekleştirilecek. Bu destek ödemesi, vatandaşlar için önemli bir fırsat oluşturuyor ve başvuru süreci oldukça kolay. Ayrıntılar ise haberimizde yer alıyor.

700 TL GIDA YARDIMINA NASIL BAŞVURULUR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yeni bir gıda yardımı programı başlattı. Farklı yaş gruplarına özel destek ödemeleri sağlayarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı hedefleyen Bakanlık, bu yardımla vatandaşların yaşam koşullarını bir nebze olsun iyileştirmeyi amaçlıyor. Gıda yardımı başvurusu için yapılması gereken tek şey, T.C. kimlik kartı ile PTT'ye başvuruda bulunmaktır. Ödemeler, T.C. kimlik numarasının son hanesine göre sırayla yapılacaktır ve daha önce başvuru yapmış kişiler de T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre PTT aracılığıyla gıda yardımı ödemelerini alabileceklerdir. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

 


Geri Dön