19 / 05 / 2024

Yatırımcılar dikkat... Selçuk Geçer dolar ve altın için ilk kez bu rakamı verdi!

Yatırımcılar dikkat... Selçuk Geçer dolar ve altın için ilk kez bu rakamı verdi!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 100 TL'yi, gram altının 2 bin TL'yi görebileceğini savundu.



ENFLASYON AÇIKLAMASI

Resmi olarak açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını öne süren Selçuk Geçer, gerçek enflasyonda karşılık gelen doların 37 TL olduğunu söyledi. Geçer, yeni açıklanan enflasyonun ise 40 liraya denk geldiğini söyledi. Dolar hakkında yüksek tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer bu defa ise doların göreceği korkunç rakamı söyledi. Enflasyonun toparlanmaması halinde doların 3 hanelere gideceğini her seferinde kaydeden Selçuk Geçer, 100 TL'ye dikkat çekti. 

Yatırımcılar dikkat... Selçuk Geçer dolar ve altın için ilk kez bu rakamı verdi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Eylül 2022 tarihinde saat 19.45'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,23 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 998 Türk Lirası değerinde.

Vatandaşı bekleyen büyük tehlike! CHP'li isim tek tek açıkladı

Emekli ve memura yine zam göründü! İşte yeni maaşlar!

Büyük fırtına öncesi İslam Memiş'ten altın ve dolar uyarısı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön