19 / 05 / 2024

Yatırımcılar oh diyecek! Yatırım fırsatını kaçıranlara İslam Memiş’ten bulunmaz tüyolar! İşte yapılması gerekenler!

Yatırımcılar oh diyecek! Yatırım fırsatını kaçıranlara İslam Memiş’ten bulunmaz tüyolar! İşte yapılması gerekenler!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaptığı değerlendirmelerine devam ediyor. İşte detaylar!



YATIRIM FIRSATINI FIRSATI KAÇIRANLAR HEMEN BAKSIN!

ABD Merkez Bankası tarafından mart ayının sonlarına doğru açıklanan veriler ışığında, altın piyasası darmadağın oldu. Yükselişe geçen ons altın fiyatı ile beraber gram altın fiyatlarında da rekor üzerine rekor yaşanacak. Gram altın yatırımı yapmak için geç kalınıp kalınmadığı araştırılıyor. Bu konuda vatandaşlara İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının 2023 yılı ile beraber hızlı bir şekilde yükselttiğini duyurdu. Yılın 2'inci çeyreğinde yükselişlerin süreceğini ifade ederek ons altın fiyatının 2000 dolar üzerine çıktığı belirtti.

 2023 yılında 2350 dolar seviyesini görmesi beklentiler arasında bulunuyor. Düşüş yaşaması halinde ise 1965 doların destek olduğunu ifade etti. Kısa vade için kar satışının gerçekleştirilebileceğini belirterek ons altının 1985 dolara kadar gerileme yaşaması halinde ancak haziran ayı ile birlikte tekrardan yükselişe geçeceğinin bilgisini verdi.

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Gram altın fiyatlarının son zamanlarda yatırımcıların yüzünü güldürdüğünü söyleyen uzman ekonomist her yıl olduğu gibi 2023 yılında da arttığını duyurdu. Gram altın fiyatlarının 1205 TL ile 1212 TL bant aralığında işlem gördüğünü dile getirerek, ekranlarda 30-50 TL aralığında bir makas aralığı göze çarpıyor.

Altın fiyatlarına hızlanmaların haziran ayı ile beraber gerçekleşeceği tahminler arasında yer alıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş'in 1450 TL ile 1500 TL tahminlerini tekrardan açıkladı.

GRAM ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ, NE KADAR DÜŞECEK?

Gram altın fiyatlarında kolay bir düşüşün meydana gelmeyeceğini söyledi. Ons altın fiyatlarında yaşanacak bir düşüşün gram altın fiyatlarına yansıtılmayacağını söyledi. Ekonomist İslam Memiş'in açıklamaları ışığında da; Gram altın fiyatlarında geçtiğimiz yılda olduğu gibi 100 liralık bir düşüşün beklenmesi gerektiğini duyurdu. Altın fiyatları her yıl olduğu gibi artışa devam ederek yoluna devam edeceği bilgisini duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön