12 / 05 / 2024

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.



SOSYAL ALANLARIYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Tan Urla projesinin bölge geneline de hitap edeceğini dile getiren Münir Tanyer, sosyal etkinlikler, toplantı ve gösterilerin yapılabilmesi için bir köy meydanı oluşturduklarını söyledi.

Çeşitli ihtiyaçları karşılanması için açık kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi, eczane, el sanatları, terzi, kreş ve petshop gibi ticari alanlar yer alacağını söyleyen Münir Tanyer, yeşil alan ve hobi bahçelerine de özel önem verdiklerini söyledi. 

Tan Urla'da artık sağlıklı yaşam imkanlarının yanı sıra bir sağlık merkezinin de yer alacağını söyleyen Münir Tanyer, güzellik ve spor merkezinin ön planda olacağını söyleyen Urla'nın sahip olduğu gastronomi kültürünü ve yerel lezzetlerini yansıtan şef restoranlarında da misafirleri ağırlayacaklarını söyledi. 

Proje bünyesinde otel ve konaklama imkanı da sunacaklarını söyleyen Münir Tanyer, projede farklı alanlarda, Türk sanat müziği ve diğer tarzlarda müzik dinletileri ve konserlerle renkli etkinliklere de imza atmak istediklerini söyledi. Tan Urla sakinlerinin son derece konforlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çalıştıklarını söyledi.

Yatırımcıların gözü İzmir Urla da!

Hem İzmir'e hem de Urla'ya önemli bir yaşam alanı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Münir Tanyer, TanUrla projesini 36 ay sonra ticari alanları ve sosyal donatılarıyla birlikte teslim edeceklerini belirtti.

YEŞİL ENERJİ SİSTEMİNE DE SAHİP OLACAK

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada çağdaş, çevreci, doğa ve insan odaklı bir konut projesini yaşama geçireceklerini söyleyerek, proje içerisinde güneş enerjisinden yararlanılacak bir sistem kurulacağını dile getirdi.

TanUrla'nın sunduğu imkanlarla bölgeye değer katacağını da dile getiren Münir Tanyer: dünyanın bize sunduğu kaynakları en doğru biçimde kullanmak zorunda olduklarını söyleyerek, çünkü bu ülke bize emanet, bizler de çocuklarımıza bırakacaklarını kaydeti. Münir Tanyer, bu sebeple doğayı korumak adına atık bırakmayan, sürdürülebilir güneş enerjisi sistemlerini projeye entegre edeceklerini söyledi. Ayrıca, önemi giderek daha çok anlaşılan elektrikli araçlar için AC ve DC hızlı şarj istasyonlarının bulunağını dile getirdi.

Web: http://tanurla.com/

11 soruda TOKİ İzmir Urla 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Urla ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

 


Geri Dön