02 / 05 / 2024

Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde! Konut fiyatları 2 yılda yüzde 200'ün üstünde arttı!

Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde! Konut fiyatları 2 yılda yüzde 200'ün üstünde arttı!

444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, yaptığı açıklamada Egenin incisi İzmir'de nşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini dile getirdi.



444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan yaptığı açıklamada İzmir'in kuzeyindeki arsa alternatifleri sebebiyle inşaat sektörünün Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştığını söyledi.

Bora Arslan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bölgedeki konut fiyatlarında son 2 sene içerisinde yüzde 200'ün üstünde artış olduğuna değindi.

Yatırımcıların gözü İzmir in kuzeyinde! Konut fiyatları 2 yılda yüzde 200 ün üstünde arttı!

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 444 Gayrimenkul olarak hem konut hem de ticari alanlara yönelik profesyonel çözümler sunduklarına değinen Bora Arslan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ İzmir'in kuzeyi özellikle de Çiğli aksı kentin genişleyebileceği nadir yerlerden biri haline geldi. Bunda çevre yolu, İzban ve tramvay hattının da bölgede bulunmasının rolü büyük. Depreme dayanıklı zemine sahip olmasının yanında hem sanayi bölgelerine hem de eğitim kurumlarına yakınlığı da diğer bir tercih sebebi. Bölge hem İzmir içinden hem de İstanbul,  Ankara  gibi büyükşehirlerden yatırımcıların ilgisini görmeye devam ediyor” 

İşte Bora Arslan'ın konuyla ilgili diğer açıklamaları...


Geri Dön