29 / 04 / 2024

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek

Rich Dad Poor Dad'ın ünlü yazarı Robert Kiyosaki, küresel bir durgunluk içinde olduğumuzu söylüyor. Artan iflaslar, işsizlik ve evsizlik konusunda uzman uyarısı;  "Pazarlık", yani satın alınabilecek varlıklar arayan yatırımcılar için iyi haberlerin olduğunu kaydetti.



Robert Kiyosaki'nin son uyarıları: Uzman ne dedi?

Rich Dad Poor Dad'ın yazarı Robert Kiyosaki, ABD ekonomisi ve küresel durgunluk hakkında daha fazla uyarıyla geri döndü. Rich Dad Poor Dad, Kiyosaki ve Sharon  Lechter tarafından ortaklaşa yazılan 1997 tarihli bir kitaptır. Ayrıca, altı yılı aşkın bir süredir New York Times En Çok Satanlar Listesi'nde yer almaktadır. 
Kitabın 32 milyondan fazla kopyası 109'dan fazla ülkede 51'den fazla dilde satıldı. Kiyosaki, en son tweet'inde şu soruya yanıt verdi:

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek

Soru: Büyük bir depresyondan daha yaşıyoruz kötü haberler nedir? Cevap: küresel bir durgunluk. Maalesef küresel bir durgunluk içindeyiz. Beklemek. Dünyanın her yerinde ciddi kazalar oluyor. Kötü haberler var. İflas, işsizlik ve evsizlik artıyor. Emekliler çoktan gitti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön