15 / 05 / 2024

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek

Rich Dad Poor Dad'ın ünlü yazarı Robert Kiyosaki, küresel bir durgunluk içinde olduğumuzu söylüyor. Artan iflaslar, işsizlik ve evsizlik konusunda uzman uyarısı;  "Pazarlık", yani satın alınabilecek varlıklar arayan yatırımcılar için iyi haberlerin olduğunu kaydetti.



Bitcoin, gümüş, altın: Paha biçilemez!

Ancak ünlü yazar, yatırımcılar için gelecek olan iyi haberlerin de olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi, “Her yerde pazarlık var. Altın, gümüş, Bitcoin bu dönemde paha biçilemez” dedi.

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek
 Geçen yıl  Temmuz ayında Kiyosaki, emlak fiyatlarının diğer senelere göre düştüğünü ve işten çıkarmaların başladığını belirterek enflasyonun daha büyük bir depresyona yol açabileceği konusunda  uyarıda bulunmuştu. Ayrıca, ABD dolarının Nisan ayında patlamak üzere olduğunu tahmin ederek hiperenflasyon ve ekonomik bunalım konusunda uyarıda bulundu. Mayıs ayında “Kötü haber. Depresyon geliyor” dedi.

Zengin Baba Yoksul Baba yazarı, küresel bir durgunluktan endişe duyan tek kişi değil. Kriptokoin.com'da bildirdiğimiz gibi, geçen yıl Eylül ayında Dünya Bankası, dünya çapındaki merkez bankalarının enflasyona tepki olarak aynı anda faiz oranlarını artırmasıyla 2023'te küresel bir durgunluk riskinin arttığını söyledi. 
Ayrıca Uluslararası Para Fonu (IMF), dünya ekonomisini zor bir yıl için uyardı.

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Tasarım harikası OPPO Reno 8T çıkış tarihi merak ediliyordu! İşte çıkış tarihi ve özellikleri

Telefonunuzun pili hemen bitsin istemiyor musunuz? Bu 10 uygulamayı silin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön