15 / 05 / 2024

Yeni MINI Cooper modelleri Mayıs'ta Türkiye'de!

Yeni MINI Cooper modelleri Mayıs'ta Türkiye'de!

Borusan distribütörlüğünün yaptığı açıklamaya göre, MINI Cooper yenilenen versiyonlarını Türkiye yollarında görmeye sayılı günler kaldı. Peki yenilenen MINI Cooper versiyonları ne zaman Türkiye'de satışa sunulacak? Modellerin özellikleri neler? Detaylar haberimizde...



Resolute Edition modelinin tasarımı ise MINI Cabrio modelinin tasarımına benziyor. Resolute modelindeki radyatör ızgarası, birbirinden farklı yeni renkleri ve LED farları ile sınıfında ön plana çıkacakmış gibi duruyor. Otomobilin 18 inçlik hafifi alaşımlı jantlarla yeniden oluşturulan dış tasarımı, otomobil severler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı.

Yeni MINI Cooper modelleri Mayıs ta Türkiye de!

Modelin iç tasarımında ise 8.8 inçlik dokunmatik multimedya ekranına yer verilmiş. Resuation, park yardımı asistanına, şeritten ayrılma uyarı sistemi ve aktif hız sabitleyici sistemine sahip. Yurt dışında satışa çıkarılan fiyatı 38.750 dolar olarak belirlendi. Ancak modelin Türkiye satış fiyatı henüz açıklanmadı.

MINI Untold Edition modeli ise, altı kapılı olmasıyla oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Bu özelligi sayesinde diğer modelleri arasında farkını ortaya koyuyor. 4.9 saniye içerisinde 100 kilometre hız yapabiliyor. Güçlü motorları sayesinde yüksek performans sağlıyor. Haki rengi ile alıcılarının beğenisine sunulan otomobil, siyah jantlar ile birlikte kombine edildi.

Yeni MINI Cooper modelleri Mayıs ta Türkiye de!

Untamed Edition modeli dört silindirli motoru ile otomobil severlerin karşısına çıkacak. Her kapısının altında bulunan çizgiler otomobile benzersiz bir görünüm kazandırıyor.

Ayrıca Metalik Gri rengi ile de oldukça dikkat çekiyor. Modelin iç tasarımında mavi ve yeşil tonları kullanılmış. ABD'de satış fiyatı ise 42.750 dolar olarak belirlendi. Ancak Türkiye fiyatları açıklanmadı.

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 12.17'da yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Mini John Cooper Works fiyatları coştu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Türkiye'nin en ucuz arabası Citoren Ami'nin fiyatı belli oldu! 210 bin TL'den satacak!

Volkswagen, 246 bin aracını servislere geri çağırdı!

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön