10 / 05 / 2024

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

Tarihimizden bu yana tarım ve hayvancılık ile ün yapan Türkiye hayvancılıkta bir kere daha ithalata döndü. Macaristan’dan ithal edilecek 5 bin kesilecek hayvanın  Et ve Süt kurumu ESK satış mağazaları ve Tarım Kredi Marketlerde satışa sunulmak üzere Edirne'ye geldi.



İTHAL HAYVANLARIN ETİ PİYASAYA DA SATILACAK!

Yapılan açıklamada ithal edilen kasaplık hayvanlardan ortaya çıkacak etin ihtiyaç duyulması halinde ESK satış mağazaları ile Tarım Kredi Marketlerin haricinde piyasaya da satışının yapılabileceği söylendi. İthal etin piyasaya satılmasında imalatçının üretim maliyetlerinin göz ardı edilmeyeceği iddia edildi. Açıklamada şunlar söylendi: “Ayrıca gerek olması halinde üreticilerimizin üretim giderleri göz önünde bulundurularak piyasaya taze karkas et satışı yapılacaktır”

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

HAYVANCILIK SEKTÖRÜNE BÜYÜK DARBE VURULDU! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin Türkiye’de hayvan varlığının yükseldiğini söylemesine rağmen, ESK’nın satış mağazalarına koyacak et bulamadığı  için yurt dışından kasaplık hayvan ithal etmesi yaşanan ikilemi gözler önüne seriyor.

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

Düşük maliyetle yüksek verim Vestfrost sizi bekliyor! 20 Ocak fiyat listesi

Dikkat Maliye Bakanlığı açıkladı! 1 Nisan’dan itibaren iş yerlerinde bunu yapmak zorunlu!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön