30 / 04 / 2024

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Milyonlarca kişinin merak ile satışa sunulmasını beklediği yerli otomobil markasının fiyatı ile ilgili son açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi. İşte detaylar…



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir televizyon kanalında yerli otomobil TOGG ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Varank, yerli otomobil olan TOGG’un son durumu hakkında konuştu. Milyonlarca insanın büyük bir heyecan ile beklediği TOGG'un fiyatı ile ilgili de oldukça dikkat çeken ifadeler kullanan Varank, seri üretimin 29 Ekim'de başlayacağını ifade etti.

Bakan Varank, TOGG'un fabrikası ile ilgili de tüm detayları tek tek açıkladı. Bakan Varank, "TOGG'un fabrikası 2025 senesinde tam kapasite çalışacak" şeklinde konuştu.

"29 EKİM'DE SERİ ÜRETİM BAŞLIYOR"

Bakan Varank, seri üretim için de bir takım açıklamalarda bulunurken, "TOGG 29 Ekim 2022’de seri üretime başlayacak. Sene sonuna kadar üretilen araçlar da teste gidecek" açıklamalarını yaptı.

TOGG'UN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Bakan Varank, TOGG ile ilgilenen milyonlarca kişinin en çok merak ettiği konuya da değindi. Bakan Varank, 'TOGG'un fiyatı ne kadar olacak?' sorusuna da cevap verdi. Varank'ın açıklaması ise oldukça heyecan yarattı. Bakan Varank, "TOGG'un fiyatı, rakibi olan elektrikli diğer araçlara göre çok ucuz olacak. Daha az bakım ihtiyacı ve masrafı olacak" ifadelerini kullandı.

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı


Geri Dön