17 / 05 / 2024

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Milyonlarca kişinin merak ile satışa sunulmasını beklediği yerli otomobil markasının fiyatı ile ilgili son açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi. İşte detaylar…



TOGG, TRUGO İLE İLK ŞARJ CİHAZI KURULUMUNU BOLU'DA GERÇEKLEŞTİRDİ

İstanbul ve  Ankara  arasındaki en önemli geçiş noktalarından biri olan Bolu’da dördü 180 kW, ikisi 300 kW üzeri altı adet cihaz kuran Trugo, 12 soket ile tüm elektrikli araç kullanıcılarına hizmet vermeye artık başlayacak.

TOGG’dan yapılmış olan açıklamaya göre, 2023 senesinde ilk çeyreğinde doğuştan elektrikli olan ilk akıllı cihazı C SUV’u banttan indirmeye hazırlık yapan Togg, ilk şarj cihazlarının kurulumunu gerçekleştirdi. 

Trugo markası ile birlikte sektöre giren Togg, Bolu'da konumlanan HighWay Dinlenme Tesisi’nde dördü 180 kW, ikisi 300 kW üzeri altı cihazın kurulumunu yaptı. Trugo, İstanbul ve Ankara arasındaki en önemli geçiş noktalarından biri olan Bolu’da, 12 soket ile hizmet verecek.

Şarj cihazları tüm elektrikli araç kullanıcılarına da açık olacak. 81 ilde 600’ün üzerinde bölgede 1.000 yüksek performanslı şarj cihazı (DC) kurma hedefi bulunan Trugo, Togg araçları yola çıkmadan önce kullanıcı tarafında şarj kaygısı yaşanmayacak seviyede şarj istasyonu kurulumunu gerçekleştirecek.

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Radar’a 28 bin ev sahibi takıldı! Kirada evi olanlar dikkat

Mazot gübre desteği yattı mı? Ziraat Bankası mazot gübre desteği ne zaman yatacak?

Cari açık 40 milyar doları geçti! 4 yılın zirvesinde

 


Geri Dön