22 / 05 / 2024

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus yurt dışı 1 Euro kampanyası başlatırken, kampanyanın son tarihinin 16 Nisan olduğunu duyurdu. Pegasus’un başlattığı kampanya kapsamında, 29 Ekim 2023 – 30 Mart 2024 uçuş tarihli seçili yurt dışı biletleri yalnızca BolBolllulara özel 1 Euro + vergilerle satılıyor.



  • Ücret: Yurt dışı: 1 Euro + vergiler (Vergiler söz konusu tarifeli uçuşlara ilişkin olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödemesi yapılan yolcu servis ücreti ya da benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsıyor. Seçilen uçuşun vergi ücretine; flypgs.com'da sağ üst köşeye, Pegasus Mobil uygulamasında ise sağ alt köşeye tıklayarak ulaşabilirsiniz.)

  • Koltuk Adedi: Ücret duyurusu, söz konusu ücret sınıfından sunulan koltuk adedi sayıyla sınırlı olup toplam 75 bin koltuktur ve bu koltuklar bittiği zaman ücretler değişecektir. Bu ücret duyurusuna tabi olarak hiçbir hak talep edilemeyecek.

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

  • Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her müşterinin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekiyor.

  • Ücret duyurusu sadece flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.

  • Ücret duyurusu direkt uçuşları için kapsıyor.

  • Ücret duyurusu yurt dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti kapsamında geçerlidir ve yurt dışında Süper Eko haricindeki paketler için o paketin ücreti geçerlidir.

DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomistlerden çok konuşulacak çağrı! 500 ve bin TL’lik yeni banknotlar mı geliyor?

A101'de yüzlerce indirim bir güne sığıyor! Airfryer 4400 TL, dikiş makinesi 2000 TL, elektrikli süpürge 1250 TL...

BİM’de ankastre set 4300 TL’ye, blender set 1800 TL’ye, çay makinesi 600 TL’ye düştü...


Geri Dön