21 / 05 / 2024

Yıllarca taksit ödemeden 2 haftada ev sahibi olmak mümkün! Hayallerinizi ertelemeyin!

Yıllarca taksit ödemeden 2 haftada ev sahibi olmak mümkün! Hayallerinizi ertelemeyin!

Konut fiyatlarındaki yükseliş ile birlikte ev sahibi olma hayalini ertelemek ya da unutmak zorunda kalanlar ya da doğa ile iç içe yaşamak isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan prefabrik evlerle ilgili merak edilenleri araştırdık.



Diyelim ki prefabrik ev almaya karar verdiniz. 100 metrekarelik bir evin tüm malzemelerinin üretilip sevke hazır gelmesi için bir hafta yeterli oluyor. Evin oturulacak hale gelmesi ise maksimum 25 günü buluyor.

Burada önemli bir avantajlardan biri de konut maliyetinin en baştan bilinmesi.

Prefabrik ev almak isteyen kişiler evin ne kadara malolacağını, ödemeleri gereken bütün bedelleri sözleşme aşamasında öğrenebiliyor.

HER GÜN TATİLDEYMİŞ GİBİ

Prefabrik evlerde yaşarken klasik konutta gibi hissedeceksiniz ancak kapıdan çıktığınız anda doğa ile iç içe olduğunuzu görecek ve tatil moduna gireceksiniz.

ZORLUKLARI DA VAR

Klasik konutta yaşadıktan sonra prefabrik evlerde yaşayanların en çok zorlandığı konu ses ve ısı yalıtımı. Prefabrik ev, yaz mevsiminde serin olsa da kışın ısıtmanın pek de kolay olmadığı biliniyor. İyi bir yalıtımla sorunun çözülmesi mümkün ama yalıtım da ekstra maliyet demek.

Prefabrik evlerle ilgili önemli bir detay da bu evlere sigorta yapılmıyor. Ek maliyet çıkmaması için ev sahibi olarak sorumluluk almalı ve dikkat etmelisiniz.

PREFABRİK EV NE KADAR?

Hem metrekare hem de kullanılan malzeme kalitesine göre fiyatlar değişebiliyor. 2+1 prefabrik evlerin fiyatı 350 liradan başlıyor. Evin yalıtımı ve diğer donanımlarına göre fiyatlar değişiklik gösteriyor. Hayaliniz prefabrik bir dublex ise, 550 bin liraya sahip olabilirsiniz.

İslam Memiş “Perşembe gününe dikkat” diyerek gram altın tahminini paylaştı!

En acı şeker haberi! Zarar, gün geçtikçe daha da katlanıyor! İşte nedeni...

İkinci el otomobillerle ilgili Yargıtay’dan flaş karar! Hapis cezası geliyor


Geri Dön