14 / 05 / 2024

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Son zamların arından su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, giderleri azaltmanın yolları araştırılıyor.



MAKİNEYİ TAM DOLDURUN!

Çamaşır ve bulaşık makinesini, makineyi tam doldurmadan çalıştırmayın. Böylelikle makineyi daha az çalıştırır ve hem su tasarrufu hem de elektrik tasarrufu elde edebilirsiniz

BULAŞIK VE ÇAMAŞIRLARI ELDE YIKAMAYIN!

Bulaşık ve çamaşırları elde yıkamak, suyun kontrolünü sağlayamadığınız için ciddi anlamda su israfına sebep olur. Aşağı yukarı her yıkamada 110 litre su boşa gider. Çamaşırları ve bulaşıkları makinede yıkamak, senede 9 ton su tasarrufu sağlar.

SEBZE MEYVELERİ ELDE YIKAYIN!

Sebze ve meyveleri musluğun altında değil bir kapta yıkamak da sudan tasarruf sağlar. Bunun için bir kaba su doldurun ve sebze meyveleri bu kapta yıkayın. Sonra da musluk altında hızlıca durulayın. Bu yöntemle sudan tasarruf edebilirsiniz.

İstanbul’a bir metro ağı daha... Günde 1 milyon yolcu taşıyacak...

Ankaralılar dikkat! Yüzde 25 zam geldi! 200 gram ekmeğin yeni fiyatı 5 TL oldu!

Sözleşmeli personeli heyecanlandıran açıklama! Çalışma tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön