18 / 07 / 2024

Yüksek ücretler yeni kapılar açtı! Bu işte 400 milyar dolar var

Yüksek ücretler yeni kapılar açtı! Bu işte 400 milyar dolar var

Kiralama her alanda hayatımızın içindeydi; şimdi de kıyafet paylaşımı büyüme trendide. 2025’te 400 milyar dolara ulaşması beklenen sektörde dev markalar da bulunuyor, evinde sosyal medyadan kiralama yapan da mevcut...




Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; stil danışmanı Yasemin Eke, bu alanda çalışma yapmak üzere Rentony adlı bir oluşuma imza attıklarını belirtiyor. Eke “Önümüzdeki 10 yıllık süreçte tüm dünyada etkili olacağı düşünülen çeşitli trendler var. Bu trendleri tetikleyen sebepler genel olarak ekonomik gücün değişimi, teknoloji, nüfus değişimi, çevresel konular, değişen kültürel değerler olarak karşımıza çıkıyor. Bu trendlerden biri de kıyafet kiralama sektörü. Biz şirket olarak kurulduğumuz günden bu yana 2 kat geliştik” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ DEVLER DE VAR
Türkiye’de kiralama sektörünün 2022’de çok hızlı büyümeye başladığının da altını çizen Eke “Çok ünlü perakende devlerinin kiralama işine girmesi sektörün geleceğine dair önemli ipuçları vermekte. Özellikle Amerika’da çok büyük şirketler moda kiralaması yapıyor ve en önemli markalar kiralama sektörünün içinde yer almayı önemsemekte. Bunu gençlere ulaşabilmek veya çağı yakalamak için bir yol olarak görmekteler. Türkiye’de ise hâlâ yeni ve gelişmekte olan bir sektör, o yüzden bizim de öncelikli amacımız bu pazarı geliştirmek” diye konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön