18 / 07 / 2024

Yüksek ücretler yeni kapılar açtı! Bu işte 400 milyar dolar var

Yüksek ücretler yeni kapılar açtı! Bu işte 400 milyar dolar var

Kiralama her alanda hayatımızın içindeydi; şimdi de kıyafet paylaşımı büyüme trendide. 2025’te 400 milyar dolara ulaşması beklenen sektörde dev markalar da bulunuyor, evinde sosyal medyadan kiralama yapan da mevcut...




ÇEVRECİLER ALMIYOR, KİRALIYOR
Son günlerde insanın doğaya verdiği zararı en aza indirme yolunda bir yarış mevcut. Çevre hassasiyeti olanlar ise dünyaya bıraktığı 'kötü' ayak izini azaltmaya yöenlmekte. Bu yolda kıyafet kiralamaya çevresel etkileri azaltmanın bir yolu olarak da bakılmakta. Ünlü markalar, kıyafetlerin geri dönüşümünü yaparak yeni kumaş üretiminde de kullanıyor ve böylece marka imajını da yükselmekte. Bu sektörde faaliyet gösterenler son dönemde çevre bilinci yüksek gençlerin de sahipleneceği bir trend olarak gördükleri kıyafet kiralamanın, özel günlerde, bir sefer giyilecek kıyafet ve ayakkabılara binlerce lira vermek istemeyenlerin de ilgi göstereceği alan olarak görüyor. Rentony yetkilileri, sadece özel günlerde değil, günün her anına uygun kıyafetlerin kiralanabildiğini, fiyatların 175 TL ile 4 bin TL arasında değiştiğini belirtiyor. Sosyal medya aracılığıyla kiralama yapanların ise kıyafete göre 50 lira ile 500 lira arasında kiralama bedeli aldığı ifade ediliyor.

https://emlakkulisi.com.tr/unlu-ekonomist-selcuk-gecer-dolar-25-lira-deyip-tarihi-verdi/713405


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön