04 / 05 / 2024

Zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç lira oldu? Şimdi kalem kalem yeni zamlı maaşlara bakın!

Zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç lira oldu? Şimdi kalem kalem yeni zamlı maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşının ne kadara yükseldiği en çok merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL'ye yükseldi, ne kadar ödenecek? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...



Banka hesaplarına merakla bekledikleri sosyal destek ödemeleri yatırılmış olan binlerce vatandaş, 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığının Temmuz ayı zammıyla beraber kaç TL'ye yükseldiğini merakla araştırıyor. 

A Haber'in aktardığına göre, merakla beklenen 2022 Temmuz zammıyla memur ve emeklilerin maaşlarının yanında asgari ücrete de zam uygulandı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren söz konusu bu zamlardan sonra sosyal destek ödemelerinde de artış yaşandı ve belirli oranlarda zam gelmiş oldu. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal destek ödemelerinin kaç TL'ye yükseldiği son dakika bilgisiyle vatandaşlara duyuruldu.

Zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç lira oldu? Şimdi kalem kalem yeni zamlı maaşlara bakın! 

Konu ile ilgili olarak verilen resmi bilgiye göre, sosyal güvenceye sahip olmayan 65 yaş üstü vatandaşlara merakla beklenen Temmuz ayı zammından önce 1.084 lira olarak sağlanan 65 yaş aylığı 1.537 TL'ye yükseldi. 

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlar için ödenen maaş da 865 TL'den 1.227 TL'ye; yüzde 70 ve üzeri engeli olan vatandaşlar için ödenen 1.298 TL'lik destek ödemesi de 1.841 TL'ye yükseldi. 

Tüberküloz veya SSPE hastaları için devlet tarafından verilen 2.354 TL'lik hasta desteği ödemesi de Temmuz zammıyla beraber 3.339 TL'ye ulaştı. 

Emekli promosyonunda çılgın artış! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ziraat, Garanti, Vakıfbank, ING, Halkbank, TEB

Evde bakım maaşları hesaplara yatıyor! Evde bakım maaşı yatan iller açıklandı mı? Hemen zamlı evde bakım maaşına bakın!

Bankalar peş peşe açıkladı! İhtiyaç, konut ve taşıt kredisi faizlerinde flaş rakamlar! Hızlıca bakıp öğrenin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön