03 / 05 / 2024

Zamlı emekli maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşı ödeme takvimi…

Zamlı emekli maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşı ödeme takvimi…

Bağ-Kur ve SSK’den emekli olanlar, zam yapılan maaşının yatırılacağı tarihi merak ediyor. Zamlı maaşların hesaplara aktarılacağı ödeme takvimi belli oldu. İşte 4A, 4B ve 4C emekli maaşlarının yatacağı tarihler haberimizin detayında...



MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI KAÇ PARA OLDU?

Haziran ayının enflasyon verilerinin paylaşılmasından sonra emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı da belli oldu. TÜİK haziran ayında aylık enflasyonu yüzde 4,95 olarak duyurmuştu.

Böylelikle enflasyon farkıyla beraber, Bağ–Kur ve SSK emekli aylıkları yüzde 42,35, emekli memur ve memur aylıkları ise yüzde 41,69 oranında arttı. Bu verilere göre, en düşük emekli maaşı da 3 bin 500 TL olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön