09 / 05 / 2024

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarına göz atıyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisi ile bugün evinize sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!



ZİRAAT BANKASI “BUGÜNÜN EVİNİ YARINA BIRAKMA” DİYOR!

Ziraat bankasının Konut Kredisi'ne hemen başvurana, 120 aya kadar vade imkanı ile hayalinizdeki eve kavuşmanızı sağlıyor. İşte detaylar…

  • Azami 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekebilirsiniz.
  • Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmaları tarafından düzenlenen ekspertiz raporundaki değer üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına ya da oranlarına göre belirlenir.
  • Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmektedir. Gerekli görülmesi durumunda da ek teminat talep edilir.
  • Ziraat bankası, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası gibi sigortalar, ürünlerle sunmaktadır.
  •  Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır ve Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesi olduğu unutulmamalıdır.

Gelin örnek tutar üzerinden ne kadar faiz oranına sahip olacağınızı öğrenelim…

Konut kredisi bölümünden sıfır konut kredisini seçelim. Tutar, 4.120.001 TL olsun ve 120 ay vade ile karşımıza çıkan faiz oranı 1,29 olmaktadır. Buna ek olarak da taksit tutarı 67.686,26 TL’dir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ ORANI HESAPLAMASI

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işlemi bankanın internet sitesinden kolayca gerçekleştiriliyor. Konut Kredisi Hesaplama bölümü ile, almak istediğiniz kredi türünü seçip, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını görebilirsiniz.

Tüketici Kredisi: 1,99’dan

Taşıt kredisi: 1,61’den

Konut kredisi: 1,36’dan başlayan faiz oranları bulunmaktadır. Bu faiz oranlarında belli bir kredi tutarı işaretlenmemiştir.

Hisseli tapuda kullanım hakkı! Miras payının kardeşe devri nasıl yapılır?

İhtiyaç sahibi vatandaşlara 3.336 TL para desteği! Devlet desteğini kaçıran üzülür!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön