09 / 05 / 2024

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Banka kartı olanlara ek ödeme! 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor!

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Banka kartı olanlara ek ödeme! 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor!

Ziraat Bankası müşterilerine kampanyalar sunmaya devam ediyor. 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor. İşte detaylar!



KART SAHİPLERİNE HEDİYE EDİLECEK

Ziraat Bankası tarafından karar duyuruldu. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Ayrıca Banka tarafından kampanyanın ayrıntıları da müşteriler ile paylaşıldı.

30 EYLÜL’DE SONA ERECEK!

Ziraat Bankası müşterilerine özel bu kampanya 1 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtilen duyurunun devamında kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den ya da MARKET yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanması gerektiği söylendi.

Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilerek Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya boyunca Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden farklı günlerde ve tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 25 TL toplamda 150TL Bankkart Lira kazanabileceği belirtildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına dair yapılan duyurunun devamında da şu ifadeler kullanıldı; İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’ undan yapılması gerekmektedir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında geçmektedir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler bahsedilen bu kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri içinde yer almamaktadır. Kampanya süresince yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınır.

Aile Bakanlığı ödemelere başladı! Ailelere 7.200 TL ödeme anında ödeniyor! İşte detaylar!

Bugün otobüsler ücretsiz mi? 12 Eylül bugün toplu taşıma, İETT bedava mı? Metro bugün ücretsiz mi?

12 Eylül Pazartesi 2022 A101 kataloğu! 12 Eylül Pazartesi A101 kataloğu yayınlandı mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön