22 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan acil bakılması gereken flaş açıklama. Hemen bakın

Ziraat Bankası'ndan acil bakılması gereken flaş açıklama. Hemen bakın

Ziraat Bankası'ndan ev almayı düşünen vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir hamle geldi. Ziraat Bankası tarafından 10.000 TL peşinat ve aylık 1.483 TL taksitle 3+1 daire satılıyor. Detaylar haberimizde...



Uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen kişiler için satışa sunulan Ziraat Bankası satılık gayrimenkul ilanları başvuruları başladı. Banka tarafından yapılan açıklamada "Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesinin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile http://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir" şeklinde ifade edildi.

Örneğin: Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan Zeydan Mah.'nde 120 m² Alanlı 3+1 Mesken için belirlenen satış fiyatı 97.500 TL olarak açıklanırken 10 bin TL peşinat vermeleri durumunda kalan 87 bin 500 TL tutar için kredi çeken kişilerin yüzde 1.36 faiz oranıyla 120 ay vadeli çekebilecekleri kredi için aylık ödemeleri 1.483 TL olarak gerçekleşebilecek.


Geri Dön