25 / 07 / 2024

Ziraat Bankası’ndan bayram ettirecek kampanya! Başvurana geri ödemesiz 2.500 TL hediye!

Ziraat Bankası’ndan bayram ettirecek kampanya! Başvurana geri ödemesiz 2.500 TL hediye!

Ziraat Bankası, her geçen gün yeni bir kampanyayla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Peş peşe düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Ziraat Bankası, şimdi yeni bir kampanyayla daha gündeme geldi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 1 Mayıs - 31 Mayıs 2023 tarihlerinde geçerli olacak.

  • Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr internet adresinden veya SMS ile katılabilirsiniz.

  • SMS ile kampanyaya katılım sağlamak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı bulunan cep telefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS göndermeniz yeterli olacak.

  • Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlamayan kişiler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

 Ziraat Bankası’ndan bayram ettirecek kampanya! Başvurana geri ödemesiz 2.500 TL hediye!

  • Kampanya kapsamında Bankkart Lira kazanılabilmesi amacıyla yapılacak alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından gerçekleştirilmesi gerekiyor.

  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 7 Haziran’a müşterilerin hesabına aktarılacak. Söz konusu Bankkart Liralar 10 Temmuz’a kadar kullanılabilir ama kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Temmuz’da geri alınacak.

  • Ön provizyon işlemleri, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Başak ile gerçekleştirilen işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak gerçekleştirilen işlemler söz konusu kampanyaya dahil olmayacak.

  • Eğer kampanyadan yararlanılan işlem, kampanyadan sonra iptal ya da iade edilirse, verilen Bankkart Liralar geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ 

Enpara üç bankayla peş peşe güçlerini birleştirdi! Artık bunlar tamamen ücretsiz!

Piyasalarda hayat adeta durdu! Seçim sonuçları bekleniyor!

İslam Memiş, bu sefer çok iddialı konuştu: ‘Dolar, bu ikisine büyük darbe indirecek’


Geri Dön