30 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası, gelir belgesi olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapacak müşterilerin gelir belgesi sunmaları gerekmemektedir.



Bu kampanyaya katılan müşteriler, kredi ödemelerine üç ay sonra başlayabilecekler. Yani, kredilerini kullanmalarından itibaren üç ay sonra ilk ödemelerini yapacaklar.

Ziraat Bankası, vatandaşların bireysel ihtiyaçlarını karşılamak için uygun faiz oranlarıyla kredi desteği sunan bir kamu bankasıdır. Son kampanyası kapsamında T.C. kimlik numarası ile başvuru yapılabilen ve gelir belgesi istenmeyen kredi desteği ile müşterilerine 30 bin TL nakit imkânı sağlamaktadır.

 Ziraat Bankası ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi şartları

Ziraat Bankası, vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla yeni bir kredi imkânı sunuyor. Tüm vatandaşlar, yalnızca T.C. kimlik numaralarıyla birlikte başvuru yaparak ihtiyaç kredisi alabilirler.

18 yaş üzerindeki herkes bu fırsattan yararlanabilir. Gelir belgesi sunmaksızın, kredi notu 1200 ve üzeri olan bireyler, 30 bin TL'ye kadar düşük faizli bir ihtiyaç kredisi alabilirler. Bu kredi imkânı, vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için sunuluyor. Bu kapsamda, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası'nın 3 ay sonra geri ödeme imkanıyla sunduğu avantajlardan yararlanabilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön