17 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası, gelir belgesi olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapacak müşterilerin gelir belgesi sunmaları gerekmemektedir.



 Ziraat Bankası ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu şartları ve faiz oranları

Ziraat Bankası, müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor.  Bankaya gitmenize gerek kalmadan, Ziraat Mobil veya internet bankacılığı üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru süreci oldukça hızlı ve pratiktir. Ayrıca, müşteri olmayanlar da T.C. kimlik numaraları ile başvuru yapabilirler. Başvurunuzun sonucu dakikalar içinde belli olacak ve onaylanması durumunda 30 bin TL nakit hemen hesabınıza aktarılacaktır.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine özel faiz oranları sunmaya devam ediyor. Bankanın sunduğu ihtiyaç kredisi faiz oranı, 30 bin TL için yüzde 1,94 olarak belirlendi.

Örnek olarak, 30 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen bir müşteri, 36 ay vade seçeneği ile aylık 1.258,85 TL ödeme yapacak. Bu ödeme planı, müşterinin bütçesine ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilebiliyor.

Ziraat Bankası son dakika açıkladı! Sadece Ziraat değil tüm banka müşterileri baksın

Ziraat Bankası şok bir son dakika yayımladı! Bankart sahipleri acilen baksın! Son gün 30 Nisan!

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön