16 / 05 / 2024

Ziraat Bankasından müşterilerine kampanya! Kampanyaya katılana 2000 TL hediye veriyor!

Ziraat Bankasından müşterilerine kampanya! Kampanyaya katılana 2000 TL hediye veriyor!

Ziraat Bankası, müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! Kampanyaya katılan müşteriler, tam 2000 TL hediye kazanacaklar. Katılım için son tarih olarak 31 Mart olarak açıklandı.



Ziraat Bankasından müşterilerine kampanya! Kampanyaya katılana 2000 TL hediye veriyor!

Ziraat Bankası kampanyası koşulları

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyadan yararlanmak için öncelikle kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Kampanyaya katılmayan müşteriler maalesef kampanyadan faydalanamayacaklar
Kazanılan Bankkart Liralar, alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması şartıyla, 7 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek. Ancak, kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacak. Kampanya süresince bir müşteri en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanya bireysel kartlar ile yapılan harcamalar için geçerli olup, ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Uçak bileti alımları ise kampanyaya dahil değiller. Ayrıca, ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler de kampanyaya dahil değildir.

Son olarak, kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Kampanya 1 – 31 Mart 2023 tarihleri içinde aktiftir.

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Az önce açıklandı! Hemen bakın! 31 Mart 2023'e kadar vakit var! Sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Bu parayı hemen alın!

Ziraat Bankası müşterileri sadece 1 gününüz kaldı... Ziraat Bankası müşterileri hemen öğrenmeli

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön