17 / 05 / 2024

Ziraat, Garanti, İŞ Bankası, Yapı Kredi, Akbank değil! Promosyon alamayanlar bakın PTT az önce açıkladı

 Ziraat, Garanti, İŞ Bankası, Yapı Kredi, Akbank değil! Promosyon alamayanlar bakın PTT az önce açıkladı

Emekli olmadıkları için promosyon alamayan vatandaşlar çeşitli desteklerden yararlanıp yararlanamayacaklarını merak ediyor. Bu vatandaşlar desteklerden yararlanabilecek ancak bazı desteklerden. Gelin o desteklere birlikte göz atalım.



DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR YARARLANABİLECEK

Destek ödemeleriyle ilgili bir gelişme yaşanırken kış aylarına kısa bir süre kala destek başvurularının başladığı ifade edildi. Dar gelirli ailelere doğalgaz faturası için destek sağlandığı belirtilerek 1.150 TL ödeme yapılacağı ifade edildi. Doğalgaz faturası desteği başvuruları dün itibariyle başlarken başvuru detayları araştırılmaya başlandı.

Yüz binlerce ihtiyaç sahibi aileler için duyuru yapılırken doğalgaz faturası desteği başvuruları 5 Eylül itibariyle başladığı aktarıldı. Fatura yardımı için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacağı belirtilerek başvurusu onaylanan vatandaşlara ise 1150 TL’ye kadar ödeme gerçekleşeceği ve ödemelerin PTT üzerinden alınacağı aktarıldı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön