20 / 05 / 2024

Ziraat, Garanti, İŞ Bankası, Yapı Kredi, Akbank değil! Promosyon alamayanlar bakın PTT az önce açıkladı

 Ziraat, Garanti, İŞ Bankası, Yapı Kredi, Akbank değil! Promosyon alamayanlar bakın PTT az önce açıkladı

Emekli olmadıkları için promosyon alamayan vatandaşlar çeşitli desteklerden yararlanıp yararlanamayacaklarını merak ediyor. Bu vatandaşlar desteklerden yararlanabilecek ancak bazı desteklerden. Gelin o desteklere birlikte göz atalım.



Kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihtiyaç sahibi hanelere verilecek olan doğalgaz tüketim desteği ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında geçtiğimiz kış başlatılan desteklerin bu yıl da devam edeceğini belirtti. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön