20 / 05 / 2024

Ziraat, Garanti, İŞ Bankası, Yapı Kredi, Akbank değil! Promosyon alamayanlar bakın PTT az önce açıkladı

 Ziraat, Garanti, İŞ Bankası, Yapı Kredi, Akbank değil! Promosyon alamayanlar bakın PTT az önce açıkladı

Emekli olmadıkları için promosyon alamayan vatandaşlar çeşitli desteklerden yararlanıp yararlanamayacaklarını merak ediyor. Bu vatandaşlar desteklerden yararlanabilecek ancak bazı desteklerden. Gelin o desteklere birlikte göz atalım.



BAŞVURU DETAYLARI VE YAPILACAK ÖDEME MİKTARI

Doğalgaz Tüketim Desteğine başvurular e-Devlet üzerinden alınacağı belirtilerek ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteğinde başvurular 5 Eylül itibariyle başladığı paylaşıldı. Başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti ekranından gerekli bilgileri doldurarak yapılabileceği belirtilerek bu desteğe “http://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti” adresi üzerinden başvuru yapılabileceği aktarıldı.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Destekten ihtiyaç sahibi haneler ve kronik hastalar yararlanabiliyor. Doğalgaz Tüketim Desteği hem faturalı hem de ön ödemeli sayaç kullanan hanelere veriliyor. Doğalgaz faturası tutarı ise 450 TL – 1.150 TL arasında değiştiği belirtilerek vatandaşlar e- Devlet’ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra PTT’ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabileceği vurgulandı.

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Volkswagen Eylül fiyatlarını açıkladı! İşte, Volkswagen Tiguan’ın 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Excalibur laptoplar öğrencilerin imdadına yetişiyor! Hem ders hem oyun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön