16 / 05 / 2024

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? Bir yılda 2 kattan fazla arttı!

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? Bir yılda 2 kattan fazla arttı!

Ziraat GYO Erenköy projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? İşte merak edilen o rakam...



İstanbul İli, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 Ada 193 Parselde kain T.C Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ne ait arsanın değeri resmen belli oldu. Parsel üzerinde herhangi bir yapı bulunmuyor.

Şemsettin Günaltay, Ethem Efendi, Bağdat ve Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi gibi bölgenin önemli ulaşım akslarına yakın konumda yer alan gayrimenkulün, Dr. Mithat Süer Sokağa 35 metre cephesi bulunuyor. D-100'e yakın konumuyla ön plana çıkan Erenköy projesinin arsa alanı 2 bin 186,98 metrekare olarak belirlendi. 

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? Bir yılda 2 kattan fazla arttı!

Üst gelir düzeyine sahip insanlar ile küçük ve orta ölçekli ticari faaliyette bulunan firmalar tarafından tercih edilen bir bölgede bulunan arsa ya toplu taşıma ile rahatça ulaşım sağlanabiliyor. Değerleme konusu taşınmazda yapı ruhsatının alındığı ve inşaata başlandığı belirlendi. 

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? 

Ziraat GYO Erenköy projesinin KDV hariç 127 milyon 425 bin Türk Lirası, KDV dahil değeri ise 137 milyon 619 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Ziraat GYO Erenköy projesinin 2021 değeri, KDV hariç 51 milyon 600 bin Türk Lirası, KDV dahil ise 60 milyon 888 bin Türk Lirası olarak açıklanmıştı. 

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Erenköy Projesi'ne ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2022 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu!


Geri Dön