06 / 05 / 2024

1 Mayıs'ta açıklanacak maaş sürprizinin detayı belli oldu! En düşük ücret kaç lira olacak?

1 Mayıs'ta açıklanacak maaş sürprizinin detayı belli oldu! En düşük ücret kaç lira olacak?

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli 1 Mayıs'ta hükümetin açıklayacağı sürprizin detaylarını merak ediyor. Asgari ücret ve memurların maaşlarındaki düzenleme nasıl yapılacak. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret detayını açıkladı.



ÇALIŞMA BAKANI VEDAT BİLGİN’İN SÜRPRİZİ

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 1 Mayıs'ta hükümetin açıklamayı düşündüğü sürprizle ilgili görüşünü de kamuoyyla paylaştı. Arslan, "Sayın Bakanın sürprizini ben de merak ediyorum. Bu konuda bizimle sık sık görüşüyor. Kendisiyle dün de görüşmem vardı. Bu konudan bahsetmedi. Keşke çalışanlara yeni imkanlar sağlayacak bir şey olursa sürpriz, teşekkür ederiz Sayın Bakan’a. Benim Sayın Bakan’dan aldığım intibaa; emekliler, 3600 göstergeyle ilgili mayıs ayında tamamlayacaklarını söylemişti. İşçiler açısından böyle bir düzenlemeyi duymadık ama da duyarsak mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön