Ekonomi

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?

Ekonominin gündeminde bugün yine döviz kurları var. Euro kurunun kaç TL olduğunu merak eden yatırımcılar son dakika grafiğini yakından takip ediyor. Peki euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 1 Euro kaç TL? İşte son dakika euro kuru... Dolar ve Euro fiyatları en çok araştırılanlar arasında yer alırken, alış ve satış verilerine göre anlık grafik takip ediliyor

Döviz fiyatları; hem yatırım amaçlı hem de yurt dışı harcaması olanların gündeminde olmaya devam ediyor. Dolar ve Euro fiyatları en çok araştırılanlar arasında yer alırken, alış ve satış verilerine göre anlık grafik takip ediliyor. Bu noktada; “1 Euro kaç TL, Euro düşer mi artar mı?” "Euro ne kadar oldu? Bugünkü döviz kuru Euro TL ne kadar?" sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte döviz kuru, 1 Haziran 2022 Euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Haftanın son işlem gününde döviz kurları yakından takip edilmeye devam ediyor. Piyasalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilirken bugün euro kurunun kaç TL olduğu araştırılıyor. Peki bugün piyasalarda neler oluyor?  Euro bugün kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte son dakika euro kuru 1 Temuz 2022...

PİYASALARDA  SON DAKİKA!

Dün açıklanan makroekonomik verilerin özellikle ABD ekonomisi için resesyon riskinin güçlendiğine işaret etmeye devam etmesiyle küresel piyasalarda olumsuz bir seyir gözlemleniyor.

ABD'de son 40 yılın en yüksek enflasyonu ile mücadele etmek için uyguladığı agresif para politikasının ülkeyi resesyona sokacağına dair endişeler giderek güçleniyor.

 

Dün açıklanan makroekonomik verilere göre, kişisel harcamalar yüzde 0,2 oranında artmasına rağmen beklentilerin altında kalırken, Mart ayında 170 bin seviyesine düşen haftalık işsizlik maaşı, yılbaşından bu yana 230 bin bandında kaydedildi.

İngiltere’de dün açıklanan ilk çeyrek büyüme verilerine göre ülke ekonomisi beklentiler doğrultusunda yüzde 8,7 büyürken,  bugün Avro Bölgesi’nde açıklanacak Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri takip edilecek.

Tüm bu gelişmelerden sonra euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? İşte euro alış satış verileri...

1 EURO KAÇ TL 1 TEMMUZ 2022?

Euro kuru dün güne 17,48 TL, satış fiyatı 17,57 TL seviyesinde başladı. Bugün euro kuru yeni güne alış fiyatı 17,45 TL, satış fiyatı ise 17,54 TL seviyesinde başladı.

Son dakika! Euro/TL yükseliyor! Kıyıda köşede eurosu olanlar dikkat!

Euronun yönünü belirleyecek olan kritik gelişme! Sayılı saatler kala euro kurunda son dakika gelişmesi

Euro için tarih verildi! O güne dikkat! Euro ne olacak? Son dakika gelişmeleri...