11 / 05 / 2024

2022 yılı sonuçları açıklandı! Dünyanın 4. Türkiye'nin birincisi o seçildi! 

2022 yılı sonuçları açıklandı! Dünyanın 4. Türkiye'nin birincisi o seçildi! 

En prestijli natürel sızma zeytinyağı yarışmasına katılan ''Novavera'' bir başarıya imza atarak 4'üncü sırada seçildi. Nova Vera yamalak sarısı zeytinyağı kategorisinde ise 720 puan alarak Türkiye’nin ‘en iyi zeytinyağı’ da ''Novavera'' seçildi.



2022 yılı EVO0 Dünya Sıralaması’nda da Türkiye’yi takdirle temsil etmekten büyük bir kıvanç duyduklarını söyleyen Nova Vera Kurucusu Bahar Alan “Cumhuriyetin 100’üncü yılında güzel yurdumuz Türkiye’ye bu başarıyı getirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tablo, Nova Vera’nın bugüne kadar gösterdiği itinalı, titiz, kaliteden ödün vermeyen çalışmalarının en büyük ödülüdür. Bir Türk zeytinyağı imalatçısı olarak, yurdumuzu uluslararası arenada her sene biraz daha yukarı sıralara taşımaktan ve başarıyla temsil  etmekten dolayı sevinçliyiz; bu sıralamada yer alarak, zeytin çeşitlerimizin ve zeytinyağlarımızın adını dünyaya duyuran diğer tüm üretici dostlarımızı da tebrik ediyoruz” dedi.

2022 yılı sonuçları açıklandı! Dünyanın 4. Türkiye nin birincisi o seçildi! 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye’de güzel zeytin türlerinin olduğunu ve zeytinlerimizin iyi işlendiğinde çok iyi zeytinyağları imaledebildiğini dünyaya kanıtlayabilmenin yolunun bu yarışmalardan  geçtiğini söyleyen eden Alan, “Bu tür başarılar aslında, ülke olarak da dünyada kaliteli zeytinyağları ligine girebilmemiz açısından önem taşıyor. Nova Vera olarak farklı yerel çeşitlerimizin tüm dünyada bilinirliğini sağladık. Türk zeytinyağını dünyada hak ettiği noktaya ulaştırmak ve sağlık bileşenleri en yüksek düzeyde zeytinyağı üretebilmek amacıyla  var gücümüzle çalışmaya ve her zaman olduğu gibi niceliğe değil sürdürülebilir yöntemlerle sağlık bileşenleri yüksek ürünler üretmeye odaklanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Avrupa şimdilik stabil tuttu! Kasım ayında yükselmedi

Bakan Kirişçi'den flaş et ve süt fiyatları açıklaması! Gerekeni yaparız

Önce marketler uygulamaya aldı! Şimdi de hazır giyimciler uygulayacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön