22 / 05 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde bayram müjdesi geldi! Hesaplara yatıyor! İşte zamlı maaş tablosu!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde bayram müjdesi geldi! Hesaplara yatıyor! İşte zamlı maaş tablosu!

Yüz binlerce kişinin beklediği müjde geldi ve Temmuz ayına ilişkin çok sayıda ödeme öne alındı. Peki söz konusu ödemeler ne zaman yatacak?



HESAPLARA YATIYOR

Yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen evde bakım yardımı ile bakıma ihtiyaç duyan ağır engelli yakını olan ve bakımını üstlendiği için çalışamayan vatandaşların desteklendiğini dile getiren Bakan Yanık, “Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 1 milyar 296 milyon TL evde bakım yardımını Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırdıklarını söyledi.


Yaptığı açıklamada yaşlı ve engellilere yönelik yapılan ödemelerin yanı sıra çocukların ekonomik sebeplerle ailelerinden kopmaması için ihtiyaç sahibi ailelere sosyal ve ekonomik destek (SED) hizmeti sunduklarını da dile getiren, Bakan Yanık, ‘’Kurban Bayramı öncesinde sosyal ve ekonomik destekten (SED) yararlanan yaklaşık 147 bin çocuğumuz için ailelerin hesaplarına toplamda 336 milyon TL yatıracağız’’ şeklinde konuştu.

Gelişen ve büyüyen Türkiye’nin refahını toplumun tüm kesimleri ile paylaşmayı sürdürdüklerini kaydeden Bakan Yanık Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal yardım programları kapsamındaki yaşlı aylığı, engelli aylıkları, Evde Bakım Yardımı ve Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemelerini bugün hesaplara yatıracaklarını söyledi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde bayram müjdesi geldi! Hesaplara yatıyor! İşte zamlı maaş tablosu!


ZAMLI MAAŞLAR NE KADAR?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine milyonlarca kişi tarafından beklenen Temmuz zammı geldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç lira oldu?

65 YAŞ AYLIĞI 

Mevcut: 1.296 lira
Zamlı: 1.684 lira

EVDE BAKIM DESTEĞİ 

Mevcut: 2.354 lira
Zamlı: 3.336 lira


ENGELLİ AYLIĞI (Yüzde 40-69)

Zamlı: 1.124 lira

ENGELLİ AYLIĞI (Yüzde 70 ve üstü)

Mevcut: 1.299 lira
Zamlı: 1.687 lira

ENGELLİ YAKINI AYLIĞI: 1.124 lira

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç liraya yükseldi? Temmuz zammıyla maaşlar kaç lira oldu?

Emekli zammı ile yeni maaş tablosu belli oldu! Zamlı maaşlar yattı mı? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı!

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaşı ödeme açıklaması! Twitter'dan duyurdu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön