18 / 05 / 2024

7 Mayıs 2023 gram altın ne kadar? Bugün çeyrek altın, tam altın kaç TL? Ons altın ne kadar? 7 Mayıs 2023 altın fiyatları

7 Mayıs 2023 gram altın ne kadar? Bugün çeyrek altın, tam altın kaç TL? Ons altın ne kadar? 7 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın, bin 264 liradan satılıyor. 7 Mayıs 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 7 Mayıs altın fiyatları!



ç piyasada ons altın fiyatları, son dönemdeki iniş çıkışların etkisiyle sürekli olarak değişiyor. Mayıs ayının ilk haftasında ons altın fiyatları 2 bin doların üzerine çıkmış ve iç piyasada da fiyatların artmasına neden olmuştu. Şu anda ons altın 2 bin 17 dolar seviyelerinde seyrediyor, bu nedenle iç piyasada da altın fiyatlarının nasıl şekillendiğini görmek önemli.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı bugün bin 264 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 265 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 7 Mayıs 2023 Pazar günü 2 bin 244 liradan geri alınırken, haftanın son gününde satış fiyatı ise 2 bin 318 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 9 bin 168 liradan geri alınırken, 9 bin 306 liradan da satışa sunuluyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön