17 / 05 / 2024

A101 fiber teknesi dev zamla beraber yeniden satışa çıktı! Gören duyan inanamadı!

A101 fiber teknesi dev zamla beraber yeniden satışa çıktı! Gören duyan inanamadı!

A101, yakında sunacağı birçok teknolojik ürünü içeren kataloğunu paylaştı. Bu ürünler arasında beklenen fiber tekne de yer alıyor. İşte detaylar...



Fiber teknenin özelliklerine gelince, 4.95 metre uzunluğunda ve 2.15 metre genişliğinde olduğunu görüyoruz. Küpeşte yüksekliği 1 metre, iç yükseklik ise 70 cm. Motorsuz ağırlığı 500 kg olan teknenin taşıma kapasitesi 900 kg, yolcu kapasitesi ise 7 kişi olarak belirtilmiş. Ayrıca 5 adet dolap, 50 litre su tankı ve 2 yıl garanti gibi özellikleri bulunuyor.

Teknenin diğer donanımları arasında krom güneş tentesi, krom merpen, kapitone minder takımı, krom vardevela, kaptan koltuğu, lavabo takımı, duş takımı, portatif ocak, portatif masa, zemin teak kaplama, teyp ve marin hoparlör, otomatik sintine pompası, hidrofor, 12v krom korna, 12v çakmaklık, sancak ve iskele feneri, swiç panel, gömme led spot, katlanır bardaklık, cep file, ışıklı bayrak direği, krom koç boynuzu, krom burun makarası ve krom çeki mapası bulunuyor.

A101'in fiber tekne satışı, teknoloji meraklıları arasında heyecan yaratmış durumda. Fiyatlardaki artışa rağmen, teknolojiye olan ilgi ve tatil sezonunun yaklaşmasıyla birlikte büyük ilgi bekleniyor. Tekne severlerin ve meraklılarının dikkatini çeken bu ürün, A101'in farklı ürünlerle müşterilerine hizmet vermeye devam ettiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.


Geri Dön