03 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Motorine 2 lira 38 kuruş indirim…

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Motorine 2 lira 38 kuruş indirim…

Akaryakıt fiyatlarınının rekor seviyelere ulaşmasının ardından bezin ve motorinde geçtiğimiz günlerde artışlar görülmüştü. Brent petrol fiyatlarının gerilemesiyle motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 2 lira 38 kuruş indirim bekleniyor.



Brent petrolun varili, geçtiğimiz hafta 140 doları test etmişti. Peş peşe yükselen petrol fiyatları, pompaya da yansımış, özellikle mazotta önü alınamayan artışlar yaşanmıştı. Bugün de araç sürücülerini sevindirecek indirim haberi geldi.

3 gün önce başlayan düşüşle birlikte 140 dolardan 109,62 dolara kadar gerileyen Brent petrolün ardından 15 Mart’ta geçerli olmak üzere motorin ve benzinde indirim bekleniyor.

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Motorine 2 lira 38 kuruş indirim…

MAZOTA 2 LİRA 38 KURUŞ İNDİRİM Mİ GELECEK?

Sektör temsilcileri tarafından mazotun litre fiyatına 2 TL 38 kuruşluk bir indirimin gelmesi bekleniyor. Benzinin ise 19 TL civarına kadar ineceği, fakat rakamın henüz netleşmediği kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön