17 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Motorine 2 lira 38 kuruş indirim…

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Motorine 2 lira 38 kuruş indirim…

Akaryakıt fiyatlarınının rekor seviyelere ulaşmasının ardından bezin ve motorinde geçtiğimiz günlerde artışlar görülmüştü. Brent petrol fiyatlarının gerilemesiyle motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 2 lira 38 kuruş indirim bekleniyor.



AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye’nin de dâhil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalamasıyla dolar kurundaki değişikliklerin baz alındığı akaryakıt fiyatları, rafinerilerce hesaplanır.

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Motorine 2 lira 38 kuruş indirim…

Bu hesaplamanın ardından dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, serbesti ve rekabetten dolayı şehirlere ve şirketlere göre ufak tefek değişiklikler gösterebiliyor.

Benzine dev indirim! İşte son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön