22 / 07 / 2024

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.




Akbank kart Yemeksepeti Mahalle nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank kart Yemeksepeti kampanya koşulları

Axess kredi kartı sahipleri için geçerli olan kampanya kapsamında, chip-para hediyesi verileceği açıklandı. Kampanya koşullarının yerine getirilmesi sonrasında, chip-para tutarı kartlara anında yüklenecek ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecek. Kazanılan chip-paralar, istenilen zaman biriktirilebilecek ve kişilerin isteklerine göre harcanabilecek. Ayrıca, "Chip-para ile öde" özelliği sayesinde, dönem boyunca yapılan tüm harcamalar, biriktirilen chip-paralarla ödenebilecek. Kampanya koşulları şöyle:

  • Juzdan alışveriş platformu üzerinden gerçekleştirilecek kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların, harcama yapmadan önce "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları gerekiyor. Bu butona tıklanmasıyla birlikte, kampanya profil alanında "Kampanyalarınız" başlığı altında görünmeye başlayacak.
  • Axess kredi kartı başta olmak üzere Wings, Free ve Akbank Kart gibi kartlar, bu kampanyaya dahil edilmiştir. Ek kartlar ve sanal kartlar da kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Ancak Ticari Kartlar ve Bank'O Card Axess gibi kartlar kampanya kapsamı dışında tutulacaktır.
  • Axess kredi kartı sahipleri, kampanyadan bir kez faydalanabilecekleri gibi en fazla 100 TL chip-para kazanma şansına da sahipler. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Kampanya kapsamında, nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmemiştir. Kazandıran işlemlerin iptal edilmesi veya iade edilmesi durumunda, yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para kullanımı halinde, ilgili tutar ekstreye borç olarak yansıtılacaktır.
  • Kampanya, sadece Yemeksepeti üzerinden online olarak ödenen siparişlerde geçerlidir. Kapıda ödeme veya diğer ödeme yöntemleri kullanılarak yapılan siparişler kampanya kapsamında değildir.
  • Kampanya juzdan ile kaydolmayan kart sahiplerinin harcamalarını kapsamamaktadır.

Akbank'tan 1 yıl geri ödemesiz kredi kampanyası! Üstelik istediğin zaman ödeme fırsatı!

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

Akbank'tan 0 faizle 20 bin TL kredi fırsatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön