10 / 05 / 2024

Akbank'tan faizsiz kredi fırsatı! Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank'tan faizsiz kredi fırsatı! Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak adına Akbank hoş geldin kredisi veriyor. 7.500 TL'lik yüzde sıfır faizli kredi fırsatından faydalanmak için ilk kez Akbank müşterisi olmak gerekiyor. İşte tüm detaylar..



Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbanklılar, belge işlemlerini tamamlanıp evrakları bankaya ulaştıktan sonraki takip eden 5 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvuru yapabiliyorlar. 

Söz konusu kredi talepleri banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır. Onaylanan kredi, Akbank Mobil veya İnternet Şube üzerinden kullanılabilecektir. 

Akbank tan faizsiz kredi fırsatı! Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 ay olarak açıklandı. 12 aylık geri ödeme planında aylık taksit tutarı 625 TL'ye denk geliyor. Kredide 39,38 TL'lik bir kredi tahsis ücreti alınıyor.
 

Merkez Bankası duyurdu! Kredi faizleri artacak!

Kredi çekeceklere müjde faiz oranları düştü! İş Bankası, Ziraat Bankası ve Garanti Bankası güncel faiz oranları...

Düşük faizli kredi müjdesi resmen açıklandı! İşte merakla beklenen düşük faizli kredinin ayrıntıları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön