06 / 05 / 2024

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 



Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Akfen GYO Genel Müdürü Sertac Karaağaoğlu, yaptığı açıklamasında "2007'de yola çıktığımızda Türkiye’de çağdaş şehir otellerinin öncüsü olduk. Aradan geçen 16 yılda portföyümüzü farklı yatırımlarla çeşitlendirerek ve varlıklarımızı alanlarında sektör lideri operatörlere işlettirerek her dönem garanti kira gelirlerini artıran güçlü bir şirket haline geldik" ifadelerine yer verdi. 

Gelecek döneme hazırlıklarını tamamladıklarının altını çizen Sertac Karaağaoğlu, "2020 yılının sonunda 200 milyon Euro borcumuz, 350 milyon Euro’luk portföy değerimiz vardı. Bugün varlıklarımızın değeri 600 milyon Euro’ya ulaşırken, net borcumuz 105 milyon Euro’ya düştü" diyerek yıllık kira gelirlerini ise 29.5 milyon Euro’ya çıkardıklarının altını çizdi. 

3 YENİ PROJE 2024 İLE 2026 YILLARI ARASINDA TAMAM 

Akfen GYO dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Toplam değeri 170 milyon dolar olan 3 projenin 2024-2026 yılları arasında tamamlanmasının planlandığına dikkat çeken Akfen GYO Genel Müdürü Sertac Karaağaoğlu, projelerin ayrıntılarını da paylaştı. 

Sertac Karaağaoğlu, "38 milyon dolarlık yatırımla Bodrum Yalıkavak’ta 22 dönümlük arazi üzerinde 29 villa hayata geçireceğiz. Bu villaların satışından yaklaşık 60 milyon dolara yakın gelir bekliyoruz" dedi ve 2025 yılında teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Akfen GYO dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Kıyıkışlacık’ta da 83.5 dönümlük arazide 90 milyon dolarlık yatırımla yeni bir proje hayata geçireceklerinin altını çizen Karaağaoğlu, "Bahçe ve çatı dublekslerinden oluşan tek katlı ve dubleks evler yapacağız. Projede bir otel ve günübirlik tesisler de yer alacak" açıklamasında bulundu. 

Açıklamasında "Otel portföyümüzün en yüksek değerli otelimiz Kuzey Kıbrıs’ta yer alan Girne Merit Park otelimizin sahibi olan iştirakimizin satış işlemlerine başladık" bilgisine de yer veren Sertac Karaağaoğlu, elde edilecek gelirle kredilerin erken ödeneceğine, hem de yeni yatırımlara faizsiz finansman sağlamış olacaklarına dikkat çekti. 

Polat Akatlar'ın lansmanı yapıldı! Akatlar'a 112 yeni konut geliyor! 

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Beyond All Antalya'da 12 ay vadeyle konut fırsatı! Temmuz 2024'te teslim! 


Geri Dön