30 / 04 / 2024

Altcoinler boğa sezonuna hazırlanıyor!

Altcoinler boğa sezonuna hazırlanıyor!

Kripto para analistleri tarafından yapılan açıklamalara göre Altcoinler boğa sezonuna güçlü giriş yapmaya hazırlanıyor.



Piyasa değeri açısından değerlendirildiğinde tüm kripto para birimleri mevcut durumlarının çok daha üzerine çıkmak için çaba sarfediyor. CNN Türk'te yer alan habere göre; özellikle Metaverse kripto paralar biraz daha ön planda.

Küresel olarak Bitcoin kaynaklı büyük bir düşüş yaşanıyor. Bu düşüş ne yazık ki bir türlü sona ermedi. Fakat diğer kripto para birimleri yükseliş için yatırım alıyor. Mesela Ethereum yeniden 4 bin dolar seviyelerini zorluyor. Büyük bir aksilik yaşanmazsa kısa bir süre içerisinde yeni rekorlar elde edebilir.

 Altcoinler boğa sezonuna hazırlanıyor!

Kripto para piyasasını değerlendirilidiğinde son 24 saat içerisinde en çok dikkat çeken kripto paralardan bir diğeri ise SOL coin oldu. Yaklaşık olarak yüzde 8 oranında değer kazandı. Ripple ise yüzde 5 seviyesinde yükseldi. LUNA bu yılın en çok yükselen kripto para birimleri içerisine adını yazdırdı.

MANA coin gibi kripto para birimleri ise Metaverse projeleri yardımıyla ön plana çıkmayı başarıyor. Ayrıca SAND gibi kripto para birimleri Metaverse ie hızlı bir şekilde yükselişini sürdürüyor. Bu kripto para birimleri en az yüzde 7 seviyesinde yukarı yönlü hareket etti. Altcoinler boğa sezonuna böylece hazır olduğunu göstermek istiyor.

Altcoinler boğa sezonuna hazırlanıyor!

Kripto para dünyası şu sıralar NFT ve metaverse alanında yoğun çalışma yapıyor. Bu kategoride yer alan dijital varlıklar çok daha fazla yatırım alıyor.


Kripto paralarda son durum ne? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön