06 / 05 / 2024

Altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Altın, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor seviyelere ulaştı. Peki altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?



GELECEK HAFTA ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Putin’in Ukrayna savaşına yönelik tansiyonu düşüren açıklamalarından sonra jeopolitik risk algısının hafiflemesi ile birlikte altın fiyatlarında sert hareketler yaşandı.

Dün, Kremlin’de Belarus Devlet Başkan Aleksandr Lukaşenko ile bir araya gelen Putin, Lukaşenko’yu Ukrayna konusunda bilgilendireceği söylemiş, “Özellikle de neredeyse artık her gün yürüttüğümüz müzakereler konusunda bilgilendireceğim. Bu konuda bazı olumlu gelişmeler var. Size detaylı bir şekilde anlatacağım" ifadelerini kullanmıştı. Bu durum karşısında düşüşe geçen altının gelecek hafta da ne olacağı merak konusu.

Altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimlerin devam etmesi altın fiyatlarını daha da yükselmesini sağlayacak. Altın, gelecek haftada da gerilimlerin devam etmesi durumunda güç toplamaya devam edecek. Savaşın şiddetlenmesi ile altın fiyatları rekor seviyeleri görecek. İlerleyen günlerde Putin tarafından savaş ile ilgili olumlu bir haber gelmesi  durumunda piyasalarda dalgalanma yaşanacak ve altın fiyatları güç kaybederek düşüşe geçecek.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Altın güç topluyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Altın gümüş düştü, platin arttı! Platinin gramı bugün kaç lira?

Altın yatırımcıları dikkat! Sakın satmayın... O rakamın altında satan zarar edecek!

Ons altın geri çekildi! Bu düşüş devam edecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön