20 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında yeni rekor geliyor! İslam Memiş çok net tarih verdi

Altın fiyatlarında yeni rekor geliyor! İslam Memiş çok net tarih verdi

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatları için dikkat çeken tahminler geliyor. Finans Analisti İslam Memiş, elinde altını olan vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Yıl sonu itibarıyla 1250 lira seviyelerini tahmin ediyoruz. Bu rakam kırılırsa 1400 liralara gelir." dedi.



ELİNDE ALTIN BULUNAN VATANDAŞLARA KRİTİK UYARI

Elinde altın bulanan vatandaşlara uyarılarda bulunan Finans Analisti İslam Memiş, "Elinde altını olanlar panikle kesinlikle bozdurmamalı. Vatandaşlar varlıklarına sahip çıkmalı. Altın fiyatları gerçek değerinin oldukça altında. Kesinlikle elinde altını olan satmamalı." diye konuştu.

YENİ REKOR TAHMİNİ YAPILDI

Yıl sonu itibarıyla yeni rekor tahmininde de bulunan Memiş, "Yıl sonu itibarıyla 1250 lira rakamını önemsiyoruz. 1250 lira yukarı yönlü kırılırsa. burada tekrar savaş risklerinde bir artış olursa, piyasalarda resesyon riskleri devam ederse 1400 liraları görebiliriz." şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön