14 / 05 / 2024

Altın kahini İslam Memiş’ten son dakika! “Zengin olmak isteyen asıl onu alsın! Dillere destan olacak!”

Altın kahini İslam Memiş’ten son dakika! “Zengin olmak isteyen asıl onu alsın! Dillere destan olacak!”

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar yatırımcıyı şaşkına çevirirken, altın kahini İslam Memiş’ten az önce öyle bir açıklama geldi ki, yatırımcıların bütün hesapları sil baştan olacak.



Altın ve gümüş arasında hangisine yatırım yapmak gerektiği küçük büyük tüm yatırımcılar tarafından dakika dakika heyecanla takip ediliyor.  Piyasaları gözlemleyerek analizlerini paylaşan İslam Memiş, yatırım yapmayı düşünenlerin araştırdığı başlıca sorulardan biri olan “Altın mı, gümüş mü?” sorusuna açıklık getirdi.

İşte o en merak edilen konuda İslam Memiş’in yanıtları…

ALTIN REKOR KIRDI

Karar Gazetesi’nin haberine göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırım yapmak isteyen yatırımcılara tavsiyelerde bulunurken kçük yatırımcıya da uyarıda bulundu. Ünlü ekonomi uzmanı,  her zaman güvenli liman olduğu varsayılan altının geç de olsa nihayet yükselişe geçtiğinin altını çizdi.

“İNSANI ZENGİN EDER!”

Finans Uzmanı Memiş, altında gram fiyatının 1.140 TL düzeyine ulaştığını vurgulayarak, bunun rekor bir seviye olduğuna işaret etti. 

Altın kahini İslam Memiş’ten son dakika! “Zengin olmak isteyen asıl onu alsın! Dillere destan olacak!”

Önümüzdeki süreçte gram altın fiyatında 1.100 TL altına düşüşün zor olduğunu özellikle belirten İslam Memiş,  gümüş mü daha iyi, altın mı sorularına son noktayı şu sözlerle koydu:

“Altın, korurken gümüş, insanı zengin eder. 2,50’den satın alıp 20 lirayı bekleyen yol arkadaşlarım; Kralsınız.  Öyle bir buluşma yapacağız ki o gün, dillere destan bir gün olacak” diyerek tahminini açıkladı.

 Öte yandan, ons altın 1900 doları aşarak, rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın ons altından aldığı yardımla 1190 liraya kadar yükselirken, altın kahini lakaplı ekonomi uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni rekor tahminini  de açıkladı.  Ünlü ekonomi uzmanı, ''Gram altında 1280'li sayılar, 1350'li sayılar, yıllık bazda 1450'li sayılar sürpriz olmayacaktır"  değerlendirmesinde bulundu.

Bitcoin’den aylar sonra ilk!  Kasımdan bu yana ilk kez 20 bin dolar eşiğini aştı.

Oyun maratonuna hazırlananlar, kaçırmayın! Steam’de bu oyunlar dev indirimde! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 8 programlı bulaşık makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’dan Galaxy S20’ye hediye gibi kampanya! Hafta sonu başlıyor, kaçırmayın! 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön