Kent Haberleri

Altın kuyumcudan mı yoksa bankadan mı alınmalı? Beyinleri kemiren o soruya yanıt İslam Memiş'ten geldi!

Altın almak isteyen pek çok kişi kuyumcundan mı yoksa bankadan mı alması gerektiğini araştırırken, beyinleri kemiren soruya yanıt da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi.

Altın yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi kuyumcundan mı yoksa bankadan mı alması gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki altın kuyumcudan mı yoksa bankadan mı alınmalı? Akılları kurcalayan soruya yanıt da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte İslam Memiş'in yanıtı...



Yatırımcılarına kaybettirmeyen yatırım araçlarında yer alan altın pek çok kişi tarafından da güvenli liman olarak görülüyor. Altın almak isteyen pek çok kişi bankadan mı yoksa kuyumcudan mı alması gerektiğini araştırırken, merka edilen sorunun yanıtı Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi.


ALTIN KUYUMCUDAN MI YOKSA BANKADAN MI ALINMALI?


Yeniçağ'da yer alan habere göre yaptığı her açıklanan yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Finans Analisti İslam Memiş altını nereden alacağı konusunda tereddüt yaşayan yatırımcılar için aradaki farkı açıkladı. İslam Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kuyumcu ile bankadan altın alma arasında farkı yatırımın süresinin belirlediğini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında kısa süreli olarak alım satım yapmak isteyenlerin altını bankalardan alarak, daha karlı çıkacağını dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş fakat eğer uzun vadeli bir yatırım düşünülüyorsa bunun için bankadan değil kuyumculardan alınmasını tavsiye etti.

Finans Analisti İslam Memiş açıklamalarında gram ve ons altın gibi işlenmemiş som altının da yatırım aracı şeklinde kullanılabileceğini de sözlerine ekledi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA! İŞTE GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 3 TEMMUZ 2024

GRAM ALTIN FİYATI BUGÜN NE KADAR?
Alış fiyatı: 2.461,73 TL
Satış fiyatı: 2.501,11 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI 3 TEMMUZ 2024
Yeni çeyrek alış fiyatı: 4.007 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 4.059 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 3.944 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 3.999 TL

 

33 yıllık dev inşaat şirketi iflas bayrağını çekti! 

Ekonomistten, enflasyon rakamları arasındaki farka “Yok artık” tepkisi

Emekli zammı belli oldu, peki kök maaşlar ne olacak? e-Devlet kök maaş sorgulaması nasıl yapılır? Kök maaş sorgulama!