06 / 05 / 2024

Altın rekor geldi! Uzman isim yeni rekor için sinyal verdi

Altın rekor geldi! Uzman isim yeni rekor için sinyal verdi

Gram altın fiyatında yeni rekor. Altın fiyatlarında yükseliş bekleniyor mu? Stratejist Cüneyt Paksoy altın yatırımcılarının merak ettiği soruyu yanıtladı. İşte son dakika altın haberi ile ilgili ayrıntılar...



Altın fiyatları haftanın ikinci gününde de yukarı yönlü hareketini devam ettirdi. Yatırımcısının yüzünü güldüren gram altın rekor gördü. Altın fiyatlarındaki hareketlilik ile herkes 'altın fiyatları bugün ne kadar, düştü mü yükseldi mi? Altın daha da yükselir mi?' sorularına yanıt aramakta.

Geçtiğimiz haftaya bin 631 dolar seviyesinden başlayan ons altın, bir haftada bin 789 dolara kadar yükseliş oldu. Altının onsu Temmuz 2020’den bu yana görülen en iyi performansı sergiledi. Ons altın ve döviz kurundaki hareketle birlikte gram altın da tarihi rekorunu yeniledi. Altının gramı bin 68 lirayı görerek yeni zirvesini gördü. Altın fiyatlarındaki güçlü yükseliş ABD enflasyon verilerinin fiyat baskılarının yavaşladığını göstermesinin ardından gelmiş oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön